tiistai 14. huhtikuuta 2009

Helminauhoja ja hopeasormus

Heipähei!

Niin meni pääsiäisloma että humahti! Oli kyllä mukavaa kun oli kunnolla aikaa taiteilla korujakin pitkästä aikaa! Siispä tässä tuotoksia.

Sarja hematiittikoruja, kivet toin Mauritiukselta. tein kaksirivisen rannekorun, jossa on irrotettava riipus sekä kahdet helmet: toiset pienellä välihelmellä ja toiset erikokoisista helmistä. Molemmat ovat todella laadukkaan näköisiä, hematiitissä on niin kaunis tuo metallinhohto. Ketjuissa on sipulin näköiset pallolukot ja rannekorussa kaksirivinen hopealukko, joka liukuu auki.


Sitten pitkulaisista makeanvedenhelmistä tehty kaulakoru, jossa on sudenkorentotappilukko. En muista, mistä tuo lukko on, mutta niitäkin täytyy hankkia lisää, jos vaikka tekisi samaan sarjaan rannekorun.

Tein myös hopeakokeiluja ja tässä tähän asti mielestäni ainoa kunnolla onnistunut: hopeasormus, jonka päät muodostavat silmän mallisen reiän. Sormuksesta tulee jotenkin mieleen muinainen egypti ja faaraon kajalit. Egypti on ollutkin kovasti näissä hopeahommissa innoittajana. Tilasin muutaman hauskan leimasimen jenkeistä, kovasti odotan, milloin saapuvat, sitten tulee vähän sormuksissakin sarjatuotantoa..!
Kivaa viikonalkua!

Ei kommentteja: